Gamen, Hazerswoude-Rijndijk

Gamemiddagen in Dorpshuis De Som

Ben je een fervente gamer of wil je gewoon een gezellige middag doorbrengen met gelijkgestemde zielen? Vanaf februari ben je elke maand welkom op onze gamemiddagen in dorpshuis De Som! We bieden een verfrissende mix van ontspanning, uitdaging en sociale interactie voor jong en oud.

TIJD OM TE GAMEN!

Op onze gamemiddagen kun je naar hartenlust gamen en nieuwe vrienden maken. We zorgen voor voldoende desktops, PlayStations en andere gameconsoles om je urenlang te vermaken. En maak je geen zorgen over de snacks en drankjes, wij zorgen voor limonade en wat lekkers tussendoor!

WANNEER?

Mark je kalender voor de volgende data tussen 13:00 en 17:00 uur:

  • Zondag 4 februari
  • Zondag 3 maart
  • Zondag 14 april
  • Zondag 19 mei
  • Zaterdag 15 juni

INSCHRIJVEN?

Wil je meedoen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar contact@digikids-rijnwoude.nl, een appje te sturen naar 06-83 42 80 41 (Richard) of gewoon een reactie onder dit bericht achter te laten. Op die manier kunnen we ons voorbereiden en ervoor zorgen dat alles klaar staat voor jouw ultieme game-ervaring.

EEN KLEINE BIJDRAGE VOOR URENLANG PLEZIER

We vragen een kleine bijdrage van slechts 2 euro per persoon. Hiermee dekken we de lopende kosten en zorgen we ervoor dat deze gamemiddagen blijven bestaan. Voor dit bedrag krijg je 4 uur lang toegang tot een wereld van gamingplezier, inclusief limonade en lekkernijen. En als je even naar huis wilt en later terug wilt komen, geen probleem! De deuren staan altijd voor je open.

Waar wacht je nog op? Zorg dat je erbij bent op de volgende gamemiddag in dorpshuis De Som. We kunnen niet wachten om samen te gamen en plezier te maken!

Tot ziens op de volgende gamemiddag!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *