Gamen, Hazerswoude-Rijndijk

Een knallende start van 2024: gamemiddag in dorpshuis De Som!

Het is zover, de laatste dag van 2023 is aangebroken en wat een fantastisch jaar was het! Vol met gezelligheid, nieuwe herinneringen en leuke activiteiten. Terwijl we afscheid nemen van dit geweldige jaar, kijken we vol enthousiasme uit naar wat 2024 ons te bieden heeft. Het activiteitenteam komt volgende week dinsdag samen om de planning voor de eerste helft van 2024 te smeden, en we kunnen al verklappen dat het een jaar vol leuke verrassingen wordt.

Maar laten we niet te ver vooruitkijken, want we hebben nog een knallende afsluiter voor de kerstvakantie! Speciaal voor de kinderen die op woensdag 3 januari niet op vakantie zijn en zin hebben in een gezellige gamemiddag, hebben we een extra activiteit ingelast. Van 13:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom in dorpshuis De Som voor een onvergetelijke game-ervaring.

In het crealokaal hebben we diverse desktops en gameconsoles voor je klaarstaan. Trommel je vrienden op en kom samen genieten van een paar uur vol plezier en spanning. Aanmelden is niet verplicht, maar als je ons even laat weten dat je komt, kunnen we beter inschatten hoeveel gamers we kunnen verwachten. Een simpel belletje wordt zeker op prijs gesteld!

Heb je zelf een laptop of gameconsole die je graag wilt gebruiken? Dat kan! Je mag deze gerust meenemen, maar we willen je er wel op wijzen dat dit op eigen risico is. We zorgen voor een gezellige sfeer, voldoende snacks en drinken, en natuurlijk een heleboel games om uit te kiezen.

Dus, waar wacht je nog op? Laat de controllers rinkelen, de muizen klikken en de avonturen beginnen. We hopen jou en je vrienden volgende week woensdag te verwelkomen voor een geweldige gamemiddag in dorpshuis De Som. Tot dan!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *