Algemeen

Digikids Rijnwoude verrast met VR-brillen van LUMC Student-Assistent

Ons bestuur werd onlangs verrast door een buitengewoon vriendelijk gebaar van Robin Jacobs, student-assistent bij het LUMC. Het LUMC gebruikt verschillende VR- en AR-toepassingen voor wetenschappelijk onderzoek en medisch onderwijs, compleet met de benodigde apparatuur. Een tijdje terug hebben ze bijvoorbeeld de BOBO Z4 VR-brillen gebruikt in werkgroepen, maar door vernieuwing waren deze niet meer in gebruik.

Dankzij onze geweldige collega’s bij CoderDojo Alphen aan den Rijn kwam Robin met ons in contact. Natuurlijk hebben we dit genereuze aanbod met open armen ontvangen en heeft onze mentor Robert-Jan de brillen opgehaald bij het LUMC.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij en trots we zijn met deze fantastische aanwinst. Robin, ontzettend bedankt voor je vrijgevigheid en steun! Dit zal een enorme impact hebben op onze activiteiten en de kinderen die we bedienen. We kijken er enorm naar uit om deze nieuwe technologie├źn te integreren in ons programma en zo de digitale vaardigheden van onze jeugd verder te bevorderen. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor de volgende generatie!

Dit vind je misschien ook leuk...