Boskoop

Nieuwe Stichting Digikids Rijnwoude presenteert: doneer je statiegeld aan de toekomst van jeugdige programmeurs!

Digikids Rijnwoude, een frisse stichting gericht op het bevorderen van digitale geletterdheid en programmeervaardigheden bij kinderen, staat binnenkort bij Albert Heijn in Boskoop onder de donatieknop! Als jij het belang inziet van jouw kinderen die zichzelf ontwikkelen op het gebied van technologie, dan is dit jouw kans om een bijdrage te leveren. Doneer je statiegeld en steun ons bij het aanbieden van gratis activiteiten voor de jeugd.

Maar waarom juist Boskoop, vraag je je misschien af, als onze naam Digikids Rijnwoude is? Het antwoord is simpel: we hebben gemerkt dat een deel van de kinderen die al aan onze activiteiten deelnemen, afkomstig zijn uit Boskoop. En daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we volgende maand ook van start gaan in dorpshuis De Plataan! Dit betekent dat ook de kinderen daar de kans krijgen om hun digitale vaardigheden te ontwikkelen.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en nieuwe ontwikkelingen? Houd dan onze sociale media en websites goed in de gaten, zodat je niets mist!

Bezoek onze websites voor meer informatie:
www.coderdojo-rijnwoude.nl
www.digikids-rijnwoude.nl

Samen kunnen we de toekomst van de jeugd vormgeven, één programmeerstap tegelijk!

Geen tijd om naar de Albert Heijn te gaan, maar wil je onze activiteiten wel ondersteunen door te starten als vrijwilliger of met een financiële bijdrage? Neem contact op met contact@digikids-rijnwoude.nl of stuur een berichtje naar 06 83428041 (Richard)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *